RÅDGIVNING OG Løsninger

CBM Consult kan styrke jeres virksomhed, organisation og forretning gennem ledelsesrådgivning og løsninger med kommunikation, branding og medier baseret på +20 års erfaring.

KOMMUNIKATION

Skab mere succesfuld kommunikation, der giver jer de ønskede resultater. Et erfarent blik udefra, inspiration, nye indsigter og prioritering er ofte det, der skal til. CBM Consult arbejder for at kommunikationen skal styrke forretningen og organisationen, så det gør forskel.

I kan få rådgivning og hjælp til:

BRANDING

Et stærkt brand er et troværdigt, levende og relevant brand, der skaber retning, engagement og værdi, og fortæller, hvad I står for. CBM Consult har omfattende erfaring i at arbejde med branding for kommercielle og ejerledet virksomheder, myndigheder, kulturorganisationer, NGO’er og medlemsorganisationer. 

Få hjælp til jeres branding strategisk og konkret, fx: 

MEDIER

Få rådgivning af CBM Consult til at organisere og skabe jeres tilstedeværelse skarpt i det aktuelle dynamiske medielandskab. Bred og dyb indsigt i brugernes adfærd, i væsentlige tendenser og i kanalernes udvikling er grundlaget, når CBM Consult hjælper jer.

Få rådgivning og konsulentbistand til:

SE REFERENCER
OG CASES

CBM Consult er defineret af langvarige og succesfulde samarbejdsrelationer og skræddersyede løsninger baseret på +20 års erfaring. Se referencer og cases og kontakt CBM Consult for at høre mere.

"Vi har fået enestående god sparring og inspiration til vores udvikling på strategisk såvel som operationelt niveau i vores samarbejde med CBM Consult og Marta, som vi anbefaler varmt."
Jakob Frederiksen
Direktør i Fiberby