Om

CBM Consult tilbyder rådgivning, kvalitetsløsninger og værdiskabelse, der gør forskel med kommunikation, branding og medier. Alle samarbejder ledes af Marta Karolina Olsen med +20 års erfaring og et netværk af specialister at inddrage.

CBM Consult blev stiftet af Marta Karolina Olsen i 2019 med ønsket om at tilbyde dedikeret ledelses- og kommunikationsrådgivning og kvalitetsløsninger, der er langtidsholdbare i en uforudsigelig tid.  

En helhedsorienteret tilgang til værdiskabelse med kommunikation, branding og medier definerer CBM Consult sammen med langvarige, samskabende relationer. Strategi, kultur og grøn eller bæredygtig omstilling har stor plads blandt opgaverne. 

Læs forneden, hvordan du kan samarbejde med Marta Karolina Olsen og CBM Consult, og skriv for at aftale et møde ved at bruge kontaktformularen eller skrive til mko@cbmconsult.dk

Kontakt CBM consult her

Marta Karolina Olsen som ledelses- og kommunikationsrådgiver og konsulent

Med +20 års erfaring indenfor kommunikation, branding og medier har jeg, som konsulent, rådgiver på toneangivende bureauer og indenfor ledelse i organisationer, udviklet løsninger for brands, B2C, B2B, myndigheder, NGO’er, kultur-og uddannelsesinstitutioner, medier og medlemsorganisationer. 

Min tilgang er præget af ambition, ordentlighed, faglighed og kreativitet, hvor jeg fokuserer på samskabelse og tillidsfuldt samarbejde. Jeg balancerer visionære og pragmatiske perspektiver for at skabe realiserbare, langvarige strategier i en uforudsigelig verden.

Jeg er cand.mag. i Moderne kultur og kulturformidling fra KU med speciale i børn, unge, medier, kultur og kommunikation, BA i kommunikation og kulturstudier fra RUC, og tekstforfatter fra Tekstlinjen på Reklameskolen. Jeg har gennemført bestyrelsestræning hos Board Network og færdiggør nu en Diplom i ledelse på DTU, med moduler i Økonomistyring og Bæredygtighed

Marta Karolina Olsen som oplægsholder, facilitator og workshopleder

Som erfaren oplægsholder og keynote speaker taler jeg gerne om aktuelle trends og essentielle discipliner i kommunikation, branding og medier. Find inspiration og indsigt på min blog Brandland, i mine artikler og mediebidrag, og kontakt mig gerne her om, hvad jeg kan bidrage med. 

Som facilitator og workshopleder tilrettelægger og leder jeg events og udviklingsforløb for 2 til +200 deltagere, med fokus på at inspirere, skabe nye indsigter og værktøjer i organisationer og prioritere fremtiden med jer for at styrke og revitalisere brands.

Marta Karolina Olsen som ekstern lektor og underviser

Med en passion for undervisning, læring og brobygning mellem uddannelse og erhvervsliv, er jeg ekstern lektor og underviser gennem 13 år, aktuelt på Københavns Universitet. Det holder mig fagligt opdateret i et fantastisk miljø og i tæt dialog med de unge.

Jeg er ansat på Dansk, Nordiske Studier og Sprogvidenskab på ottende år, og på Film og Medievidenskab på snart femte år, hvor jeg underviser på kandidatniveau, tilrettelægger kurser, står for Det Projektorienterede Forløb (praktik), deltager i fag- og forskningsgrupper og vejleder specialer. Tidligere var jeg ansat på CBS på Interkulturel markedskommunikation og International Business Communication, og var censor i Kommunikation og Design på Aalborg, Aarhus og Syddansk Universitet. Jeg underviser også i organisationer. 

Marta Karolina Olsen som bestyrelsesmedlem

Min mission som bestyrelsesmedlem er at skabe værdi på flere bundlinjer og drive strategisk udvikling i styrkende samarbejder – økonomisk, værdibaseret, kommunikativt, fagligt og kulturelt. Med rig erfaring som bestyrelsesrådgiver har jeg indsigt i, hvordan bestyrelsesarbejde kan forvandle en organisation. Jeg har også gennemgået et bestyrelsesforløb hos Board Network

Jeg er på tredje år i bestyrelsen i K1 Kommunikationsforening, har erfaring fra en række Advisory Boards og udfører andet frivilligt bestyrelsesarbejde. Jeg ønsker nu at udvide mit engagement i professionelle bestyrelser for at bidrage med strategisk værdiskabelse. Kontakt mig gerne for samarbejde.

LØSNINGER

Marta Karolina Olsen som kommende forfatter til en ny fagbog om sociale medier i strategisk kommunikation

I 2024 skriver jeg fagbog om sociale medier i strategisk kommunikation ved forlaget Samfundslitteratur. Bogen baseres på ny forskning og praksis samt de to årtier af erfaring, jeg har med området som rådgiver og ekstern lektor. 

Følg med på Brandland bloggen, hvis du er nysgerrig på bogprojektet. I mellemtiden kan jeg bookes til oplæg, workshops, kurser og rådgivning om sociale medier. Læs mere om det her.